Hívjon minket+36 1 510 0888H-P 9-15

Ügyfélszolgálat

Kosár

0 tétel

Fizetendő végösszeg:

0 Ft

Nők Lapja

Nők Lapja

Karácsonyi ajánlatunk Lepje meg szeretteit vagy saját magát magazin-előfizetéssel és szerezzen örömet akár egy éven át! Most 2 áráért 3-at választhat! További részletek és megrendelés: www.mc.hu/karacsony

Nők Lapja előfizetés 12 hónap

Kiskarácsonyi ajánlat

Nők Lapja előfizetés 12 hónap

Tegyen magazin-előfizetést a fa alá és szerezzen örömet akár egy egész éven át! Kiskarácsonyi ajánlatunk keretében az éves előfizetés most csupán 22800 Ft, így egy lapszám ára 549 forint helyett csak 439 forint! További részletek és magazinok a Kiskarácsonyi ajánlat menüpontban.
22 800 Ft
Nők Lapja előfizetés 6 hónap

Kiskarácsonyi ajánlat

Nők Lapja előfizetés 6 hónap

Tegyen magazin-előfizetést a fa alá és szerezzen örömet akár féléven át! Kiskarácsonyi ajánlatunk keretében a féléves előfizetés most csupán 11400 Ft, így egy lapszám ára 549 forint helyett csak 439 forint! További részletek és magazinok a Kiskarácsonyi ajánlat menüpontban.
11 400 Ft
Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 12 hó

Megújuló

Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 12 hó

Előfizetésével hétről-hétre házhoz visszük a Nők Lapja magazint 12 hónapon át, eközben korlátlanul hozzáfér a nőklapja.hu exkluzív tartalmaihoz is. Emellett Nők Lapja Klub-taggá is válik, ahol közösségi élmények, prémium digitális tartalmak, folyamatos kedvezmények várják. A termék ára 21940 forint 12 hónapra. Az előfizetés díja 12 havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyájáról, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
21 940 Ft
Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 6 hó

Megújuló

Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 6 hó

Előfizetésével hétről-hétre házhoz visszük a Nők Lapja magazint 6 hónapon át, eközben korlátlanul hozzáfér a nőklapja.hu exkluzív tartalmaihoz is. Emellett Nők Lapja Klub-taggá is válik, ahol közösségi élmények, prémium digitális tartalmak, folyamatos kedvezmények várják. A termék ára 12280 forint 6 hónapra. Az előfizetés díja 6 havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyájáról, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
12 280 Ft
Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 3 hó

Megújuló

Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 3 hó

Előfizetésével hétről-hétre házhoz visszük a Nők Lapja magazint 3 hónapon át, eközben korlátlanul hozzáfér a nőklapja.hu exkluzív tartalmaihoz is. Emellett Nők Lapja Klub-taggá is válik, ahol közösségi élmények, prémium digitális tartalmak, folyamatos kedvezmények várják. A termék ára 6640 forint 3 hónapra. Az előfizetés díja 3 havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyájáról, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
6 640 Ft
Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 1 hó

Megújuló

Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 1 hó

Előfizetésével hétről-hétre házhoz visszük a Nők Lapja magazint 1 hónapon át, eközben korlátlanul hozzáfér a nőklapja.hu exkluzív tartalmaihoz is. Emellett Nők Lapja Klub-taggá is válik, ahol közösségi élmények, prémium digitális tartalmak, folyamatos kedvezmények várják. A termék ára 2140 forint 1 hónapra. Az előfizetés díja 1 havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyájáról, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
2 140 Ft
Nők Lapja előfizetés 3 hónap

Nők Lapja előfizetés 3 hónap

7 140 Ft