Hívjon minket+36 1 510 0888H-P 9-15

Ügyfélszolgálat

Kosár

0 tétel

Fizetendő végösszeg:

0 Ft

Nők Lapja

Nők Lapja

Már 75 éve kíséri végig nők egymást követő nemzedékeinek életét, és így nagymamáról anyára, anyáról lányra száll olvasásának hagyománya. Töretlen sikerének titka a színvonalas tartalom, a megértő, empatikus megközelítés és olvasóinak hűséges kötődése a laphoz.

Nők Lapja előfizetés 6 hónap

Nyári ajánlat

Nők Lapja előfizetés 6 hónap

Fizessen elő 6 hónapra a Nők Lapja magazinra most 2000 Ft extra kedvezménnyel! Ráadás ajándék: minden vásárlás mellé egy 2000 Ft-os dm ajándékkártya is jár! További részletek: www.mc.hu/nyar
13 930 Ft
Nők Lapja előfizetés 6 hónap

Páros kiállítás belépővel!

Nők Lapja előfizetés 6 hónap

Fizessen elő magazinunkra fél évre 15 930 forintért! AZ ELSŐ 40 ELŐFIZETŐNKET PEDIG MEGLEPJÜK EGY 11 600 FT ÉRTÉKŰ PÁROS BELÉPŐJEGGYEL A SZÉPMŰVÉSZETI MÚZEUM – KERTÉSZ, MOHOLY-NAGY, CAPA.. Magyar fotóművészek Amerikában (1914–1989) CÍMŰ KIÁLLÍTÁSÁRA. Az ajánlat 2024. július 9 és 22 között megrendelt és befizetett fél éves előfizetésekre vonatkozik. Kertész, Moholy-Nagy, Capa… Magyar fotóművészek Amerikában (1914–1989) 2024. április 6. – augusztus 25. Az Amerikai Egyesült Államokba kivándorolt magyar származású fotográfusok munkái első alkalommal láthatók átfogó módon a Szépművészeti Múzeum április elején nyílt kiállításán. A Virginia Museum of Fine Artsszal együttműködésben megvalósuló, nagyszabású, több mint 30 fotóművész, köztük André Kertész, Moholy-Nagy László, Martin Munkácsi és Robert Capa műveit bemutató tárlat a rendkívül gazdag amerikai-magyar fotográfiai örökséggel ismerteti meg a nézőket, egymás mellé téve világhírű és itthon kevésbé ismert alkotók munkáit. A tárlat a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében valósult meg. Az ajánlat csak belföldi kézbesítésre vonatkozik. A páros belépőjegyet az ajánlat végét követő 1 héten belül küldjük el az első 40 befizető részére e-mailen, ha rendelése során megadta e-mail címét. Reklamációt a termék kézhezvételét követő két héten belül fogadunk el. Jelen ajánlat nem vonható össze a kiadónk egyéb meghirdetett ajánlataival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket.
15 930 Ft
Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 1 hó

Megújuló

Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 1 hó

Előfizetésével hétről-hétre házhoz visszük a Nők Lapja magazint 1 hónapon át, eközben korlátlanul hozzáfér a nőklapja.hu exkluzív tartalmaihoz is. Emellett Nők Lapja Klub-taggá is válik, ahol közösségi élmények, prémium digitális tartalmak, folyamatos kedvezmények várják. A termék ára 2260 forint 1 hónapra. Az előfizetés díja 1 havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyájáról, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
2 415 Ft
Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 3 hó

Megújuló

Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 3 hó

Előfizetésével hétről-hétre házhoz visszük a Nők Lapja magazint 3 hónapon át, eközben korlátlanul hozzáfér a nőklapja.hu exkluzív tartalmaihoz is. Emellett Nők Lapja Klub-taggá is válik, ahol közösségi élmények, prémium digitális tartalmak, folyamatos kedvezmények várják. A termék ára 7150 forint 3 hónapra. Az előfizetés díja 3 havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyájáról, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
7 650 Ft
Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 6 hó

Megújuló

Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 6 hó

Előfizetésével hétről-hétre házhoz visszük a Nők Lapja magazint 6 hónapon át, eközben korlátlanul hozzáfér a nőklapja.hu exkluzív tartalmaihoz is. Emellett Nők Lapja Klub-taggá is válik, ahol közösségi élmények, prémium digitális tartalmak, folyamatos kedvezmények várják. A termék ára 12850 forint 6 hónapra. Az előfizetés díja 6 havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyájáról, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
13 750 Ft
Nők Lapja előfizetés 3 hónap

Nők Lapja előfizetés 3 hónap

7 965 Ft
Nők Lapja előfizetés 12 hónap

Nők Lapja előfizetés 12 hónap

29 940 Ft