Hívjon minket+36 1 510 0888H-P 9-15

Ügyfélszolgálat

Kosár

0 tétel

Fizetendő végösszeg:

0 Ft

Nők Lapja

Nők Lapja

Már 75 éve kíséri végig nők egymást követő nemzedékeinek életét, és így nagymamáról anyára, anyáról lányra száll olvasásának hagyománya. Töretlen sikerének titka a színvonalas tartalom, a megértő, empatikus megközelítés és olvasóinak hűséges kötődése a laphoz.

Nők Lapja előfizetés 12 hónap

Anyák napi ajánlat

Nők Lapja előfizetés 12 hónap

Ajándékozzon magazin-előfizetést Anyák napjára! Vagy lepje meg magát kedvenc magazinjával. Válassza az éves Nők Lapja előfizetést most 20% kedvezménnyel és az ajándék 4000 forint értékű Lidl vásárlási utalvánnyal! További részletek: www.mc.hu/anyaknapja
22 800 Ft
Nők Lapja előfizetés 6 hónap

Anyák napi ajánlat

Nők Lapja előfizetés 6 hónap

Ajándékozzon magazin-előfizetést Anyák napjára! Vagy lepje meg magát kedvenc magazinjával. Válassza a féléves Nők Lapja előfizetést most 15% kedvezménnyel! További részletek: www.mc.hu/anyaknapja
12 800 Ft
Nők Lapja előfizetés 6 hónap

A NŐK LAPJA GYERMEKNAPI AJÁNLATA

Nők Lapja előfizetés 6 hónap

Fizessen elő magazinunkra fél évre 15 060 forintért! Most az első 50 előfizetéshez egy 8000 Ft értékű családi belépőjegy is jár a DM Gyermeknapi rendezvényre a Vasúttörténeti Parkba (2024. május 25-26.)! Az ajánlat 2024. április 23. – május 6. között megrendelt és befizetett féléves előfizetésekre vonatkozik. Az ajánlat csak belföldi kézbesítésre vonatkozik. A családi belépőjegyet az ajánlat végét követő egy héten belül küldjük el az első 50 befizető részére e-mailben, ha rendelése során megadta e-mail-címét. A családi belépőjegy két felnőtt belépésére jogosít, a gyermekek belépése 14 éves korig ingyenes. A belépőjegy 2024. május 25-én vagy 26-án használható fel a Vasúttörténeti parkban tartott DM Gyermeknapon. Reklamációt a termék kézhezvételét követő két héten belül fogadunk el. Jelen ajánlat nem vonható össze a kiadónk egyéb meghirdetett ajánlataival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket.
15 060 Ft
Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 1 hó

Megújuló

Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 1 hó

Előfizetésével hétről-hétre házhoz visszük a Nők Lapja magazint 1 hónapon át, eközben korlátlanul hozzáfér a nőklapja.hu exkluzív tartalmaihoz is. Emellett Nők Lapja Klub-taggá is válik, ahol közösségi élmények, prémium digitális tartalmak, folyamatos kedvezmények várják. A termék ára 2260 forint 1 hónapra. Az előfizetés díja 1 havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyájáról, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
2 260 Ft
Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 3 hó

Megújuló

Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 3 hó

Előfizetésével hétről-hétre házhoz visszük a Nők Lapja magazint 3 hónapon át, eközben korlátlanul hozzáfér a nőklapja.hu exkluzív tartalmaihoz is. Emellett Nők Lapja Klub-taggá is válik, ahol közösségi élmények, prémium digitális tartalmak, folyamatos kedvezmények várják. A termék ára 7150 forint 3 hónapra. Az előfizetés díja 3 havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyájáról, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
7 150 Ft
Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 6 hó

Megújuló

Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 6 hó

Előfizetésével hétről-hétre házhoz visszük a Nők Lapja magazint 6 hónapon át, eközben korlátlanul hozzáfér a nőklapja.hu exkluzív tartalmaihoz is. Emellett Nők Lapja Klub-taggá is válik, ahol közösségi élmények, prémium digitális tartalmak, folyamatos kedvezmények várják. A termék ára 12850 forint 6 hónapra. Az előfizetés díja 6 havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyájáról, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
12 850 Ft
Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 12 hó

Megújuló

Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 12 hó

Előfizetésével hétről-hétre házhoz visszük a Nők Lapja magazint 12 hónapon át, eközben korlátlanul hozzáfér a nőklapja.hu exkluzív tartalmaihoz is. Emellett Nők Lapja Klub-taggá is válik, ahol közösségi élmények, prémium digitális tartalmak, folyamatos kedvezmények várják. A termék ára 23300 forint 12 hónapra. Az előfizetés díja 12 havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyájáról, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
23 300 Ft
Nők Lapja előfizetés 3 hónap

Nők Lapja előfizetés 3 hónap

7 530 Ft