Hívjon minket+36 1 510 0888H-P 9-15

Ügyfélszolgálat

Kosár

0 tétel

Fizetendő végösszeg:

0 Ft

Nők Lapja

Nők Lapja

Már 75 éve kíséri végig nők egymást követő nemzedékeinek életét, és így nagymamáról anyára, anyáról lányra száll olvasásának hagyománya. Töretlen sikerének titka a színvonalas tartalom, a megértő, empatikus megközelítés és olvasóinak hűséges kötődése a laphoz.

Nők Lapja 12 hó + nappali krém

Nappali arckrémmel!

Nők Lapja 12 hó + nappali krém

LEGYEN NŐK LAPJA ELŐFIZETŐ! Fizessen elő a Nők Lapjára egy évre 26 500 forintért, és válasszon ajándékba egy Borbás Marcsi: Kertem nappali arckrémet! Nappali Arckrém: Könnyű, mégis hatékony hidratálás a nap minden pillanatában. Az ajánlat június 11. és július 8. között megrendelt és befizetett éves előfizetésekre vonatkozik. Az ajánlat csak belföldi kézbesítésre vonatkozik. A szabadon választott ajándék 50 ml-s nappali arckrémet, vásárlásonként egyet az ajánlat végét követő 3 héten belül küldjük el a számlafizető részére MPL futárszolgálattal. A termékeket a készlet erejéig tudjuk biztosítani. Reklamációt a termék kézhezvételét követő két héten belül fogadunk el. Jelen ajánlat nem vonható össze a kiadónk egyéb meghirdetett ajánlataival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket.
26 500 Ft
Nők Lapja 12 hó + éjszakai krém

Éjszakai arckrémmel!

Nők Lapja 12 hó + éjszakai krém

LEGYEN NŐK LAPJA ELŐFIZETŐ! Fizessen elő a Nők Lapjára egy évre 26 500 forintért, és válasszon ajándékba egy Borbás Marcsi: Kertem éjszakai arckrémet! Éjszakai Arckrém: Mély hidratálás és táplálás az éjszakai regenerációhoz. Az ajánlat június 11. és július 8. között megrendelt és befizetett éves előfizetésekre vonatkozik. Az ajánlat csak belföldi kézbesítésre vonatkozik. A szabadon választott ajándék 50 ml-s éjszakai arckrémet, vásárlásonként egyet az ajánlat végét követő 3 héten belül küldjük el a számlafizető részére MPL futárszolgálattal. A termékeket a készlet erejéig tudjuk biztosítani. Reklamációt a termék kézhezvételét követő két héten belül fogadunk el. Jelen ajánlat nem vonható össze a kiadónk egyéb meghirdetett ajánlataival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket.
26 500 Ft
Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 1 hó

Megújuló

Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 1 hó

Előfizetésével hétről-hétre házhoz visszük a Nők Lapja magazint 1 hónapon át, eközben korlátlanul hozzáfér a nőklapja.hu exkluzív tartalmaihoz is. Emellett Nők Lapja Klub-taggá is válik, ahol közösségi élmények, prémium digitális tartalmak, folyamatos kedvezmények várják. A termék ára 2260 forint 1 hónapra. Az előfizetés díja 1 havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyájáról, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
2 260 Ft
Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 3 hó

Megújuló

Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 3 hó

Előfizetésével hétről-hétre házhoz visszük a Nők Lapja magazint 3 hónapon át, eközben korlátlanul hozzáfér a nőklapja.hu exkluzív tartalmaihoz is. Emellett Nők Lapja Klub-taggá is válik, ahol közösségi élmények, prémium digitális tartalmak, folyamatos kedvezmények várják. A termék ára 7150 forint 3 hónapra. Az előfizetés díja 3 havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyájáról, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
7 150 Ft
Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 6 hó

Megújuló

Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 6 hó

Előfizetésével hétről-hétre házhoz visszük a Nők Lapja magazint 6 hónapon át, eközben korlátlanul hozzáfér a nőklapja.hu exkluzív tartalmaihoz is. Emellett Nők Lapja Klub-taggá is válik, ahol közösségi élmények, prémium digitális tartalmak, folyamatos kedvezmények várják. A termék ára 12850 forint 6 hónapra. Az előfizetés díja 6 havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyájáról, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
12 850 Ft
Nők Lapja előfizetés 3 hónap

Nők Lapja előfizetés 3 hónap

7 965 Ft
Nők Lapja előfizetés 6 hónap

Nők Lapja előfizetés 6 hónap

15 930 Ft