Hívjon minket+36 1 510 0888H-P 9-15

Ügyfélszolgálat

Kosár

0 tétel

Fizetendő végösszeg:

0 Ft

Nők Lapja

Nők Lapja

Több mint 70 éve kíséri végig nők egymást követő nemzedékeinek életét, és így nagymamáról anyára, anyáról lányra száll olvasásának hagyománya. Töretlen sikerének titka a színvonalas tartalom, a megértő, empatikus megközelítés és olvasóinak hűséges kötődése a laphoz.

NL 12 hónap + Holdvilágos éjszakán páros jegy

NL 12 hónap + Holdvilágos éjszakán páros jegy

Fizessen elő magazinunkra egy évre 26640 forintért, és egy páros belépőjeggyel is meglepjük a Szegedi Szabadtéri Játékok Holdvilágos éjszakán előadására! Az előadás időpontja: 2023.07.07. Ajánlatunk 2023.06.19-ig érvényes. Az ajánlat csak belföldi kézbesítésre vonatkozik. Az ajándék színházjegyet az ajánlat végét követő 1 héten belül küldjük el e-mailen az első 50 számlafizetők részére, amennyiben rendelése során megadta e-mail címét. Amelyik előadásra elfogyott az 50 hely, azt a megrendelő oldalon feltüntetjük. Reklamációt a termék kézhezvételét követő két héten belül fogadunk el. Jelen ajánlat nem vonható össze a kiadónk egyéb meghirdetett ajánlataival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket.
26 640 Ft
NL 12 hónap + Chicago páros jegy

NL 12 hónap + Chicago páros jegy

Fizessen elő magazinunkra egy évre 26640 forintért, és egy páros belépőjeggyel is meglepjük a Szegedi Szabadtéri Játékok Chicago előadására! Az előadás időpontja: 2023.07.30. Ajánlatunk 2023.06.19-ig érvényes. Az ajánlat csak belföldi kézbesítésre vonatkozik. Az ajándék színházjegyet az ajánlat végét követő 1 héten belül küldjük el e-mailen az első 50 számlafizetők részére, amennyiben rendelése során megadta e-mail címét. Amelyik előadásra elfogyott az 50 hely, azt a megrendelő oldalon feltüntetjük. Reklamációt a termék kézhezvételét követő két héten belül fogadunk el. Jelen ajánlat nem vonható össze a kiadónk egyéb meghirdetett ajánlataival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket.
26 640 Ft
NL 12 hónap + Elisabeth páros jegy

NL 12 hónap + Elisabeth páros jegy

Fizessen elő magazinunkra egy évre 26640 forintért, és egy páros belépőjeggyel is meglepjük a Szegedi Szabadtéri Játékok Elisabeth előadására! Az előadás időpontja: 2023.07.16. Ajánlatunk 2023.06.19-ig érvényes. Az ajánlat csak belföldi kézbesítésre vonatkozik. Az ajándék színházjegyet az ajánlat végét követő 1 héten belül küldjük el e-mailen az első 50 számlafizetők részére, amennyiben rendelése során megadta e-mail címét. Amelyik előadásra elfogyott az 50 hely, azt a megrendelő oldalon feltüntetjük. Reklamációt a termék kézhezvételét követő két héten belül fogadunk el. Jelen ajánlat nem vonható össze a kiadónk egyéb meghirdetett ajánlataival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket.
26 640 Ft
Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 12 hó (megújuló)

Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 12 hó (megújuló)

Előfizetésével hétről-hétre házhoz visszük a Nők Lapja magazint 12 hónapon át, eközben korlátlanul hozzáfér a nőklapja.hu exkluzív tartalmaihoz is. Emellett Nők Lapja Klub-taggá is válik, ahol közösségi élmények, prémium digitális tartalmak, folyamatos kedvezmények várják. A termék ára 20995 forint 12 hónapra. Az előfizetés díja 12 havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyájáról, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
20 995 Ft
Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 6 hó (megújuló)

Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 6 hó (megújuló)

Előfizetésével hétről-hétre házhoz visszük a Nők Lapja magazint 6 hónapon át, eközben korlátlanul hozzáfér a nőklapja.hu exkluzív tartalmaihoz is. Emellett Nők Lapja Klub-taggá is válik, ahol közösségi élmények, prémium digitális tartalmak, folyamatos kedvezmények várják. A termék ára 11975 forint 6 hónapra. Az előfizetés díja 6 havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyájáról, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
11 975 Ft
Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 3 hó (megújuló)

Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 3 hó (megújuló)

Előfizetésével hétről-hétre házhoz visszük a Nők Lapja magazint 3 hónapon át, eközben korlátlanul hozzáfér a nőklapja.hu exkluzív tartalmaihoz is. Emellett Nők Lapja Klub-taggá is válik, ahol közösségi élmények, prémium digitális tartalmak, folyamatos kedvezmények várják. A termék ára 6325 forint 3 hónapra. Az előfizetés díja 3 havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyájáról, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
6 325 Ft
Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 1 hó (megújuló)

Nők Lapja előfizetés klubtagsággal 1 hó (megújuló)

Előfizetésével hétről-hétre házhoz visszük a Nők Lapja magazint 1 hónapon át, eközben korlátlanul hozzáfér a nőklapja.hu exkluzív tartalmaihoz is. Emellett Nők Lapja Klub-taggá is válik, ahol közösségi élmények, prémium digitális tartalmak, folyamatos kedvezmények várják. A termék ára 1750 forint 1 hónapra. Az előfizetés díja 1 havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyájáról, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
1 750 Ft
Nők Lapja előfizetés 12 hónap

Nők Lapja előfizetés 12 hónap

26 640 Ft
Nők Lapja előfizetés 3 hónap

Nők Lapja előfizetés 3 hónap

7 005 Ft