Hívjon minket+36 1 510 0888H-P 9-15

Ügyfélszolgálat

Kosár

0 tétel

Fizetendő végösszeg:

0 Ft

Kettőt fizet, hármat kap!

Magazin-előfizetés karácsonyra

Kettőt fizet, hármat kap!

Állítsa össze magazincsomagját!

 

Lepje meg szeretteit vagy saját magát idén karácsonyra magazin-előfizetéssel és szerezzen örömet akár egy egész éven át!

 

Ráadásul most még az idei árakon* vásárolhat előfizetéseket 2024-re!

 

Kivételes ajándék, csak hétfőig! 

Ha december 8. és 11. között vásárol éves előfizetéseket, megajándékozzuk egy 4000 forint értékű Lidl vásárlási utalvánnyal is!**

 

Az ajánlat keretében választott három kiadványt csak azonos előfizetési időtartammal, fél vagy egy évre, de különböző kézbesítési címekre, meglepetésként is megrendelheti. A megajándékozott így 6 vagy 12 hónapon át kapja a magazint és az olvasás élményét.  
A megrendelt és kifizetett előfizetések a 2024-ben megjelenő első lapszámmal indulnak el.

 

A 2-t fizet 3-at kap ajánlat 2023. december 24-ig tart.  

 

Letölthető ajándékkísérő kártyánkat megtalálja a vásárlás végén!

Állítsa össze magazincsomagját!

1. magazin

Válasszon

2. magazin

Válasszon

3. magazin

Válasszon

Rendelje meg ajándékát 3 egyszerű lépésben

Első lépés

Állítsa össze saját csomagját

Adjon magazin-előfizetést karácsonyra, bárkinek talál megfelelő ajándékot.

Második lépés

Válassza ki az előfizetés hosszát

Minél hosszabb időszakot választ, annál kedvezőbb ajánlatok között böngészhet.

Harmadik lépés

Rendelje meg a csomagját

Megrendelése után nincs más hátra, csak kényelmesen hátradőlni és várni az ünnepeket.

További részletek:

 

*A 2023. novembertől induló Best, Meglepetés, Nők Lapja, Story és Színes RTV előfizetésekre vonatkozó impresszumos árak. 

 ** A 4000 forint értékű Lidl utalványt, vásárlásonként két darab 2000 Ft-os utalványt a 2023.12.08.-11. között megrendelt és befizetett éves előfizetésekhez tudjuk biztosítani, és 2024.01.12-ig MPL futárszolgálattal küldjük el számlafizető címére.   A 4000 Ft értékű Lidl vásárlási utalvány felhasználási feltételei: Az utalványkártyát a mindenkori birtokosa a kártya felhasználási feltételeinek megfelelően 3 évig valamennyi magyarországi Lild-üzletben felhasználhatja (érvényesség kezdete 2024.01.01). A kártya nem feltölthető, nem visszaváltható, értékéből készpénz vissza nem adható. Kérjük, őrizze meg a kártyát gondosan. A kártya felhasználási feltételei elérhetőek a Lidl-üzletekben és a Lidl weboldalán (www.lidl.hu). Kártyakibocsátó: Lidl Magyarország Bt. (1037 Budapest, Rádl árok 6.) További információ: https://www.lidl.hu/termekkinalatunk/lidl-ajandekutalvany2

Az ajánlat keretében választott kiadványokat csak azonos előfizetési időtartammal, fél vagy egy évre, de különböző kézbesítési címekre, karácsonyi meglepetésként is megrendelheti. A választott három magazinért a két drágább lap díjának összegét kell fizetnie. Az ajánlatban vásárolt előfizetések 2024. januártól indulnak. Az előfizetések garantáltan elindulnak a 2024-ben megjelenő első lapszámmal, ha csekkes fizetési mód esetén december 16-ig, bankkártyás fizetési mód esetén december 21-ig befizeti a díjat. A határidő utáni befizetések esetén az előfizetések egy hónappal később indulnak. Ha Önnek van érvényes előfizetése, és a jelenlegi kampányunkban előfizet, akkor az új előfizetése a jelenleg érvényes előfizetés lejártát követően indul.   A csomagárak az ajánlatnak a „kettőt fizet, hármat kap” ajánlatával együtt biztosítottak. 

 

Ajánlatunk csak belföldi kézbesítés esetén érvényes. Jelen ajánlatban való részvétel nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési ajánlataival. Jelen előfizetői ajánlatunkban kizárólag azok vehetnek részt, akik a Central Médiacsoport webshopjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán keresztül fizetnek elő az ajánlatban szereplő kiadványokra.