Hívjon minket+36 1 510 0888H-P 9-15

Ügyfélszolgálat

Kosár

0 tétel

Fizetendő végösszeg:

0 Ft

Nők Lapja Konyha

Nők Lapja Konyha

A havonta megjelenő magazin mindenre talál megoldást, legyen szó húsos, zöldséges, tésztás ételről, levesről vagy éppen desszertről. És csak olyan receptet közöl, amelyet kipróbált már a legjobb hazai séfekből, cukrászokból és gasztrobloggerekből álló csapat.

Nők Lapja Konyha előfizetés 6 lapszám

Most Kölyökkonyha különszámmal!

Nők Lapja Konyha előfizetés 6 lapszám

Fizessen elő fél évre magazinunkra csupán 4850 forintért és ráadásként most minden előfizetőnket meglepjük legújabb különszámunkkal, a Kölyökkonyha magazinnal is*! Az ajánlat 2024. július 1-ig érvényes. További információ: Az előfizetés 6 lapszámot tartalmaz. *A Nők Lapja Konyha Kölyökkonyha különszámot a 2024.07.01-ig megrendelt és befizetett előfizetésekhez tudjuk biztosítani és az ajánlat végét követő 7 munkanapon belül postázzuk a számlafizető részére. Reklamációt a termék kézhezvételét követő két héten belül fogadunk el. Ajánlatunk kizárólag belföldi kézbesítési cím esetén érvényes. Jelen ajánlat nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett ajánlataival. Jelen előfizetési ajánlatunkban kizárólag azok vehetnek részt, akik a Central Médiacsoport webshopjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán keresztül fizetnek elő az ajánlatban szereplő kiadványra. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket.
4 850 Ft
Megújuló NL Konyha előfizetés 1 lapszám

Megújuló

Megújuló NL Konyha előfizetés 1 lapszám

Fizessen elő magazinunkra kényelmesen automatikusan megújuló havi előfizetéssel, amely esetén nem kell egy összegben kifizetnie előre akár egy évre sok ezer forintot, hanem Simple Pay-en keresztül minden hónapban leemeljük bankkártyájáról az aktuális lapszámok kedvezményes díját, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
715 Ft
NL Konyha előfizetés 12 lapszám

NL Konyha előfizetés 

12 lapszám

9 660 Ft