Hívjon minket+36 1 510 0888H-P 9-15

Ügyfélszolgálat

Kosár

0 tétel

Fizetendő végösszeg:

0 Ft

Nők Lapja Évszakok

Nők Lapja Évszakok

Divat, egészség, szépség, különféle életmódok, női sorsok – klasszikus női magazin, mondhatnánk. Viszont mindez olyan színvonalon, ami miatt úgy tesszük el olvasás után, mint egy könyvet. Igazi értéket teremt.

Nők Lapja Évszakok előfizetés 4 lapszám

Lányos apa könyvvel!

Nők Lapja Évszakok előfizetés 4 lapszám

Fizessen elő a Nők Lapja Évszakok magazinra egy évre mindössze 6300 Ft-ért. Egy lapszám ára így 1750 Ft helyett csak 1575 Ft, és most ráadásként meglepjük Grecsó Krisztián Lányos apa című könyvével* is! Grecsó Krisztián történetei mindig egy apróságból indulnak - legyen az egy játszótéri séta a kislányával vagy egy kamaszkori emlék -, ám rendre olyan távlatot keresnek, amelynek segítségével nemcsak a szerző, de az olvasó is megértheti saját sorskérdéseit. Megrendelési és befizetési határidő: 2023. június 4. Amennyiben a befizetése 2023. május 26-ig beérkezik, a következő, nyári lapszámunkat már a postaládájában találja. *Grecsó Krisztián: Lányos apa című könyvet a megrendelt és befizetett előfizetéshez a készlet erejéig tudjuk biztosítani, és a befizetést követő 4 héten belül küldjük MPL futárszolgálattal a számlafizető részére. Reklamációt a termék kézhezvételét követő két héten belül fogadunk el. Az előfizetés egy évre, 4 lapszámra szól. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. Az árak csak belföldi kézbesítésre érvényesek. Jelen előfizetési ajánlat nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési ajánlataival.
6 300 Ft
Nők Lapja Évszakok előfizetés 4 lapszám

Anyák napi ajánlat

Nők Lapja Évszakok előfizetés 4 lapszám

Ajándékozzon magazin-előfizetést Anyák napjára! Vagy lepje meg magát kedvenc magazinjával. Válassza a Nők Lapja Évszakok előfizetést most 15% kedvezménnyel! További részletek: www.mc.hu/anyaknapja
5 280 Ft