Kosár

0 tétel

Fizetendő végösszeg:

0 Ft

National Geographic

National Geographic

Barangolja be a világot a National Geographic magazinnal! Fedezze föl bolygónk tájainak, lakóinak elképesztő sokféleségét! A világelső ismeretterjesztő magazin riportjaival, pompás képeivel kalandozásra csábít. Megismerteti az Olvasót az állatok, a növények, az élő és élettelen természet szépségeivel. A tudomány és technika új vívmányai, a kultúra és a történelem érdekességei mellett környezetünk sorskérdéseivel is foglalkozik, s tettekre indítja az embert a Föld megóvása érdekében.

National Geographic előfizetés 12 lapszám

National Geographic előfizetés 12 lapszám

ÉVES ELŐFIZETÉS AJÁNDÉK KÜLÖNSZÁMMAL ÉS 2023-AS NAPTÁRRAL! Fizessen elő magazinunkra egy évre (12 lapszám) 12990 forintért, és meglepjük legújabb kiadványunkkal, az Állatkedvenc ABC című különszámmal és egy 2023-as naptárral. Befizetési határidő: 2023. február 7. A Kisállat ábécé különszámot és a 2023-as naptárat a 2023.02.07-ig megrendelt és befizetett éves előfizetéshez tudjuk biztosítani és 2023.02.17-ig postázzuk a számlafizető részére. Reklamációt a termék kézhezvételét követő két héten belül fogadunk el. További részletek: www.mc.hu/ngjanuar
12 990 Ft
National Geographic előfizetés 6 lapszám

National Geographic előfizetés 6 lapszám

8 670 Ft
Megújuló National Geographic előfizetés 1 lapszám

Megújuló National Geographic előfizetés 1 lapszám

Fizessen elő magazinunkra kényelmesen automatikusan megújuló havi előfizetéssel, amely esetén nem kell egy összegben kifizetnie előre akár egy évre sok ezer forintot, hanem Simple Pay-en keresztül minden hónapban leemeljük bankkártyájáról az aktuális lapszámok kedvezményes díját, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
1 100 Ft