Hívjon minket+36 1 510 0888H-P 9-15

Ügyfélszolgálat

Kosár

0 tétel

Fizetendő végösszeg:

0 Ft

National Geographic

National Geographic

Barangolja be a világot a National Geographic magazinnal! Fedezze föl bolygónk tájainak, lakóinak elképesztő sokféleségét! A világelső ismeretterjesztő magazin riportjaival, pompás képeivel kalandozásra csábít. Megismerteti az Olvasót az állatok, a növények, az élő és élettelen természet szépségeivel. A tudomány és technika új vívmányai, a kultúra és a történelem érdekességei mellett környezetünk sorskérdéseivel is foglalkozik, s tettekre indítja az embert a Föld megóvása érdekében.

National Geographic előfizetés 1 lapszám

Megújuló

National Geographic előfizetés 1 lapszám

Fizessen elő magazinunkra kényelmesen automatikusan megújuló havi előfizetéssel, amely esetén nem kell egy összegben kifizetnie előre akár egy évre sok ezer forintot, hanem Simple Pay-en keresztül minden hónapban leemeljük bankkártyájáról az aktuális lapszámok kedvezményes díját, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
1 575 Ft
National Geographic előfizetés 12 lapszám

Februári ajánlat!

National Geographic előfizetés 12 lapszám

Fizessen elő magazinunkra egy évre mindössze 16500 forintért, így egy lapszám 1750 forint helyett csupán 1375 forintba kerül. Befizetési határidő: 2024. március 11. A magazint környezetbarát fóliába csomagolva kézbesítjük. Az előfizetés 12 lapszámot tartalmaz. *Az ajánlat csak belföldi kézbesítésre vonatkozik és a készlet erejéig érvényes. Amennyiben kérdése, észrevétele van az előfizetéssel kapcsolatban, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati munkatársainkat a +36-1/510-0888-as telefonszámon (H–P: 9–15 óráig), vagy jelezze az ugyfelkapu.mc.hu weboldalon. Jelen ajánlat nem vonható össze a National Geographic és kiadónk egyéb meghirdetett ajánlataival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. Kiadónk mindenkor érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheti a www.mc.hu weboldalon. Jelen előfizetői ajánlatban kizárólag azok vehetnek részt, akik a Central Médiacsoport webshopjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán keresztül fizetnek elő az ajánlatban szereplő kiadványokra.
16 500 Ft
National Geographic előfizetés 6 lapszám

National Geographic előfizetés 6 lapszám

9 870 Ft