Hívjon minket+36 1 510 0888H-P 9-15

Ügyfélszolgálat

Kosár

0 tétel

Fizetendő végösszeg:

0 Ft

National Geographic

National Geographic

Barangolja be a világot a National Geographic magazinnal! Fedezze föl bolygónk tájainak, lakóinak elképesztő sokféleségét! A világelső ismeretterjesztő magazin riportjaival, pompás képeivel kalandozásra csábít. Megismerteti az Olvasót az állatok, a növények, az élő és élettelen természet szépségeivel. A tudomány és technika új vívmányai, a kultúra és a történelem érdekességei mellett környezetünk sorskérdéseivel is foglalkozik, s tettekre indítja az embert a Föld megóvása érdekében.

National Geographic előfizetés 12 lapszám

National Geographic előfizetés 12 lapszám

LEGYEN AZ ELŐFIZETŐNK! Fizessen elő egy évre a National Geographic magazinra mindössze 15000 forintért! Egy lapszám ára 1645 Ft helyett csupán 1250 Ft, ráadásul most az előfizetés mellé ajándékba küldünk egy páros belépőjegyet is a World Press kiállításra!* Ajánlatunk 2023.10.09-ig érvényes. ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK: A magazint környezetbarát fóliába csomagolva kézbesítjük. Az előfizetés 12 lapszámot tartalmaz. *Az ajánlat csak belföldi kézbesítésre vonatkozik és a készlet erejéig érvényes. A páros belépőjegyet a befizetést követő 2 héten belül küldjük el a számlafizető részére e-mailben. Reklamációt a páros belépőjegy kézhezvételét követő két héten belül fogadunk el. Amennyiben kérdése, észrevétele van az előfizetéssel kapcsolatban, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati munkatársainkat a 06-1-510-0888-as telefonszámon (H-P: 9-15 óráig), vagy jelezze azt az ugyfelkapu.mc.hu oldalon. Jelen ajánlat nem vonható össze a National Geographic és kiadónk egyéb meghirdetett ajánlataival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. Kiadónk mindenkor érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheti a www.mc.hu weboldalon. Jelen előfizetői ajánlatban kizárólag azok vehetnek részt, akik a Central Médiacsoport webshopjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán keresztül fizetnek elő az ajánlatban szereplő kiadványokra.
15 000 Ft
National Geographic előfizetés 6 lapszám

National Geographic előfizetés 6 lapszám

9 870 Ft
Megújuló National Geographic előfizetés 1 lapszám

Megújuló National Geographic előfizetés 1 lapszám

Fizessen elő magazinunkra kényelmesen automatikusan megújuló havi előfizetéssel, amely esetén nem kell egy összegben kifizetnie előre akár egy évre sok ezer forintot, hanem Simple Pay-en keresztül minden hónapban leemeljük bankkártyájáról az aktuális lapszámok kedvezményes díját, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
1 400 Ft