Hívjon minket+36 1 510 0888H-P 9-15

Ügyfélszolgálat

Kosár

0 tétel

Fizetendő végösszeg:

0 Ft

National Geographic

National Geographic

Barangolja be a világot a National Geographic magazinnal! Fedezze föl bolygónk tájainak, lakóinak elképesztő sokféleségét! A világelső ismeretterjesztő magazin riportjaival, pompás képeivel kalandozásra csábít. Megismerteti az Olvasót az állatok, a növények, az élő és élettelen természet szépségeivel. A tudomány és technika új vívmányai, a kultúra és a történelem érdekességei mellett környezetünk sorskérdéseivel is foglalkozik, s tettekre indítja az embert a Föld megóvása érdekében.

National Geographic előfizetés 12 lapszám

Különleges ajánlat!

National Geographic előfizetés 12 lapszám

Tudást adunk – add tovább! Íme fő küldetésünk és új mottónk. Ennek értelmében lapunk 12 számának ára most csupán 14 900 forint! Ajánlatunk 2024. augusztus 5-ig érvényes. ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK: A magazint környezetbarát fóliába csomagolva kézbesítjük. Az előfizetés 12 lapszámot tartalmaz. Az ajánlat csak belföldi kézbesítésre vonatkozik. Jelen ajánlat nem vonható össze a National Geographic és kiadónk egyéb meghirdetett ajánlataival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket.
14 900 Ft
National Geographic előfizetés 1 lapszám

Megújuló

National Geographic előfizetés 1 lapszám

Fizessen elő magazinunkra kényelmesen automatikusan megújuló havi előfizetéssel, amely esetén nem kell egy összegben kifizetnie előre akár egy évre sok ezer forintot, hanem Simple Pay-en keresztül minden hónapban leemeljük bankkártyájáról az aktuális lapszámok kedvezményes díját, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
1 575 Ft
National Geographic előfizetés 6 lapszám

National Geographic előfizetés 6 lapszám

9 870 Ft