Kosár

0 tétel

Fizetendő végösszeg:

0 Ft

Kettőt fizet, hármat kap!

Magazin-előfizetés karácsonyra

Kettőt fizet, hármat kap!

Állítsa össze magazincsomagját!

 

Lepje meg szeretteit vagy saját magát karácsonyra magazin-előfizetéssel és szerezzen örömet akár egy egész éven át! 
Ráadásul ajánlatunkat meghosszabbítottuk, így még mindig a 2021-ben érvényes árakon* vásárolhat előfizetéseket 2023-ra!

 

Ajándék az ajándékozónak!
Ön gondoskodik a meglepetésről, mi pedig egy 7000 Ft értékű Oázis Kertészet kedvezmény kuponnal segítünk a család karácsonyfájának beszerzésében.**

 

Az ajánlat keretében választott három kiadványt csak azonos előfizetési időtartammal, fél vagy egy évre, de különböző kézbesítési címekre, meglepetésként is megrendelheti. A megajándékozott így 6 vagy 12 hónapon át kapja a magazint és az olvasás élményét. 
A megrendelt és kifizetett előfizetések a 2023-ban megjelenő első lapszámmal indulnak el.

Állítsa össze magazincsomagját!

1. magazin

Válasszon

2. magazin

Válasszon

3. magazin

Válasszon

Rendelje meg ajándékát 3 egyszerű lépésben

Első lépés

Állítsa össze saját csomagját

Adjon magazin-előfizetést karácsonyra, bárkinek talál megfelelő ajándékot.

Második lépés

Válassza ki az előfizetés hosszát

Minél hosszabb időszakot választ, annál kedvezőbb ajánlatok között böngészhet.

Harmadik lépés

Rendelje meg a csomagját

Megrendelése után nincs más hátra, csak kényelmesen hátradőlni és várni az ünnepeket.

A 2-t fizet 3-at kap ajánlat 2022. december 23-ig tart.

 

További részletek:

*A 2021. novembertől induló előfizetésekre vonatkozó impresszumos árak. Néhány referencia ár a teljesség igénye nélkül: Best éves előfizetés 19140 Ft, Meglepetés éves előfizetés 13800 Ft, Nők Lapja éves előfizetés 17760 Ft, Story éves előfizetés 17400 Ft, Színes RTV éves előfizetés 16560 Ft.

 

Meghosszabbítottuk ajánlatunkat! Így jelen ajánlatunk keretében 2021-es árakon 2022. december 8-ig vásárolhat előfizetéseket. Az ajánlat keretében választott kiadványokat csak azonos előfizetési időtartammal, fél vagy egy évre, de különböző kézbesítési címekre, karácsonyi meglepetésként is megrendelheti. A választott három magazinért a két drágább lap díjának összegét kell fizetnie. Az ajánlatban vásárolt előfizetések 2023. januártól indulnak. Meglévő előfizetés esetén az új előfizetést a régi lejárta után indítjuk. Az előfizetések garantáltan elindulnak a 2023-ban megjelenő első lapszámmal, ha csekkes fizetési mód esetén december 16-ig, bankkártyás fizetési mód esetén december 23-ig befizeti a díjat. A határidő utáni befizetések esetén az előfizetések egy hónappal később indulnak.  A csomagárak az ajánlatnak a „kettőt fizet, hármat kap” ajánlatával együtt biztosítottak.  


**A 7000 Ft értékű Oázis Kertészet kedvezmény kupont, vásárlásonként egyet, a befizetést követő 1 héten belül elektronikus formában juttatjuk el a számlafizető e-mail címére, amennyiben vásárlása során megadta e-mail címét. A kedvezménykupon 2022. november 1 és 2023. január 31 között használható fel az összes Oázis Kertészet áruházakban és a www.webshop.oazis.hu webshopban 25.000 Ft értékhatár felett. A kupon más akcióval nem vonható össze, akciós árú termékre nem használható fel. Készpénzre nem váltható be. Vásárlásonként egy darab kupon használható fel.

 

Ajánlatunk csak belföldi kézbesítés esetén érvényes. Jelen ajánlatban való részvétel nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési ajánlataival. Jelen előfizetői ajánlatunkban kizárólag azok vehetnek részt, akik a Central Médiacsoport webshopjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán keresztül fizetnek elő az ajánlatban szereplő kiadványokra.