Hívjon minket+36 1 510 0888H-P 9-15

Ügyfélszolgálat

Kosár

0 tétel

Fizetendő végösszeg:

0 Ft

Anya-lány táska

15%, 20% vagy akár 30% kedvezmény!*

Anya-lány táska

Extra ajándékok: 

4000 Ft-os Lidl utalvány

egyedi Anya-lánya vászontáska pár

Ajánlatban résztvevő termékek

Ajándékozzon magazin-előfizetést Anyák napjára vagy lepje meg saját magát és szerezzen örömet akár egy egész éven át!

 

Ajándék az ajándékozónak! 

Válasszon éves hetilap-előfizetést és a kedvezményen felül egy 4000 forintos Lidl utalvány is az Öné!**

 

Extra meglepetés!

Ha április 23. és 25. között az alábbi előfizetések közül vásárol, megajándékozzuk egy anya-lánya vászon bevásárló táskapárral is!***

 

  • Féléves Best, Meglepetés, Nők Lapja, Story, Színes RTV, National Geographic

 

  • Éves Kétheti RTV Műsormagazin, Nők Lapja Konyha, Nők Lapja Egészség, Nők Lapja Ezotéria, Nők Lapja Évszakok, Marie Claire, National Geographic

 

Letölthető ajándékkísérő kártyánkat megtalálja a vásárlás végén!

 

Az ajánlat 2024. május 5-ig tart.

 

 

További részletek

 

*Az akár 30%-os kedvezmény a Marie Claire impresszumos éves előfizetési árához képest értendő. A kedvezmény mértéke laponként eltérő lehet, és a lapok impresszumos áraihoz képest értendőek. 

 

** A 4000 forint értékű Lidl utalványt, vásárlásonként két darab 2000 Ft-os utalványt a 2024.03.20.-05.05 között megrendelt és befizetett éves hetilap-előfizetésekhez (Best, Meglepetés, Nők Lapja, Story és Színes RTV) tudjuk biztosítani, és a befizetést követő 4 héten belül MPL futárszolgálattal küldjük el a számlafizető címére. Reklamációt a termék kézhezvételét követő két héten belül fogadunk el. 

 

A 4000 Ft értékű Lidl vásárlási utalvány felhasználási feltételei: Az utalványkártyát a mindenkori birtokosa a kártya felhasználási feltételeinek megfelelően 3 évig valamennyi magyarországi Lild-üzletben felhasználhatja (érvényesség kezdete 2024.01.01). A kártya nem feltölthető, nem visszaváltható, értékéből készpénz vissza nem adható. Kérjük, őrizze meg a kártyát gondosan. A kártya felhasználási feltételei elérhetőek a Lidl-üzletekben és a Lidl weboldalán (www.lidl.hu). Kártyakibocsátó: Lidl Magyarország Bt. (1037 Budapest, Rádl árok 6.) További információ: https://www.lidl.hu/termekkinalatunk/lidl-ajandekutalvany2 

 

***Az anya-lánya vászon bevásárlótáska párt, vásárlásonként egy darabot a készlet erejéig, a 2024.04.23 és 25. között megrendelt és befizetett fent említett előfizetésekhez tudjuk biztosítani, és 2024.05.17-ig MPL futárszolgálattal küldjük el számlafizető címére. Reklamációt a kézhezvételtől számított 2 héten belül fogadunk el. 

 

Jelen előfizetési ajánlatunkban kizárólag azok vehetnek részt, akik a Central Médiacsoport webshopjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán keresztül fizetnek elő az ajánlatban szereplő kiadvány(ok)ra. Ajánlatunk csak belföldi kézbesítésre érvényes, és nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési ajánlataival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. 

 

Ha Önnek van érvényes előfizetése, és a jelenlegi kampányunkban előfizet, akkor az új előfizetése a jelenleg érvényes előfizetés lejártát követően indul.