Bezár
Kézbesítési adatok
Ezen mezők kitöltése nélkül nem tudjuk eljuttatni a megrendelt előfizetést a megfelelő helyre.
Az adatok megadásával szavatolja, hogy a megajándékozott hozzájárul az adatok Central Mediacsoport Zrt általi kezeléséhez.


E-mail cím:
Név:
 
Mobilszám:
+36 /
Bezár
Kézbesítési cím
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Nyomtatott magazinokat kizárólag magyarországi címre tudunk kézbesíteni.
E-mail:
Személynév:
Cégnév:
Kapcsolattartó:
Mobilszám:
+36 /
Vezetékes szám:
+36 /
*Ir. szám, város:
*Utca:
*Közterület:
*Házszám:
Lépcsőház: Emelet:
Ajtó:
Kapukód:
Ügyfélszolgálat Kattintson! Segítünk! 06-1/510-0888

Akciók

Részletek
Részletek

 

*A kedvezmény a magazin 595 Ft-os árus árához képest értendő.

** A játékban való részvételhez látogasson el a www.mc.hu/ujmenteskonyha oldalra, és vásárlásakor válaszolja meg helyesen az ott szereplő kérdést. A nyeremény tartalma: Spirit Hotel Thermal Spa 2 fő részére 2 éjszakára szóló ajándékutalvány félpanziós ellátással. Az ajándékutalvány felhasználhatósága: 2020. június 30. (Ünnepnapok kivételével).

Jelen előfizetői ajánlatunk csak belföldi kézbesítésre vonatkozik, nem vonható össze más előfizetői akcióval és a kiadó egyéb ajánlataival. Amennyiben van már előfizetése, és a mostani akciós kampányunkban ismét előfizet, új előfizetése a jelenleg érvényes előfizetés lejártát követően indul. Kiadónk mindenkor érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót megtekintheti a www.mc.hu weboldalon. Amennyiben kérdése, észrevétele van az előfizetéssel kapcsolatban, hívja ügyfélszolgálati munkatársainkat a 06-1-510-0888-as telefonszámon (H–P: 8–16 óráig) vagy jelezze azt a http://ugyfelkapu.mc.hu oldalon.