Hívjon minket+36 1 510 0888H-P 9-15

Ügyfélszolgálat

Kosár

0 tétel

Fizetendő végösszeg:

0 Ft

Nők Lapja Konyha

Nők Lapja Konyha

A havonta megjelenő magazin mindenre talál megoldást, legyen szó húsos, zöldséges, tésztás ételről, levesről vagy éppen desszertről. És csak olyan receptet közöl, amelyet kipróbált már a legjobb hazai séfekből, cukrászokból és gasztrobloggerekből álló csapat.

Nők Lapja Konyha előfizetés 6 lapszám

Advent különszámmal

Nők Lapja Konyha előfizetés 

6 lapszám

Fizessen elő fél évre magazinunkra 5370 forintért, és minden előfizetés mellé ajándékba küldjük az idei Nők Lapja Advent különszámot! Ajánlatunk 2024. november 5-ig érvényes. További információ: Az előfizetés 6 lapszámot tartalmaz. A 2024-es Nők Lapja Advent különszámot a 2024.11.05-ig megrendelt és befizetett előfizetésekhez tudjuk biztosítani és a megjelenést követő 7 munkanapon belül postázzuk a számlafizető részére. Reklamációt a termék kézhezvételét követő két héten belül fogadunk el. Várható megjelenés: november 6. Ajánlatunk kizárólag belföldi kézbesítési cím esetén érvényes. Jelen ajánlat nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett ajánlataival. Jelen előfizetési ajánlatunkban kizárólag azok vehetnek részt, akik a Central Médiacsoport webshopjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán keresztül fizetnek elő az ajánlatban szereplő kiadványra. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket.
5 370 Ft
Megújuló NL Konyha előfizetés 1 lapszám

Megújuló

Megújuló NL Konyha előfizetés 1 lapszám

Fizessen elő magazinunkra kényelmesen automatikusan megújuló havi előfizetéssel, amely esetén nem kell egy összegben kifizetnie előre akár egy évre sok ezer forintot, hanem Simple Pay-en keresztül minden hónapban leemeljük bankkártyájáról az aktuális lapszámok kedvezményes díját, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
805 Ft
NL Konyha előfizetés 12 lapszám

NL Konyha előfizetés 

12 lapszám

9 660 Ft