Hívjon minket+36 1 510 0888H-P 9-15

Ügyfélszolgálat

Kosár

0 tétel

Fizetendő végösszeg:

0 Ft

Nők Lapja Konyha

Nők Lapja Konyha

A havonta megjelenő magazin mindenre talál megoldást, legyen szó húsos, zöldséges, tésztás ételről, levesről vagy éppen desszertről. És csak olyan receptet közöl, amelyet kipróbált már a legjobb hazai séfekből, cukrászokból és gasztrobloggerekből álló csapat.

Nők Lapja Konyha előfizetés 6 lapszám

Nők Lapja Konyha előfizetés 6 lapszám

Fizessen elő fél évre magazinunkra 5370 forintért és ráadásként most minden új előfizetőnket meglepjük egy egyedi, praktikus Nők Lapja Konyha vászon bevásárlótáskával is!* Ajánlatunk 2024. augusztus 5-ig érvényes. Az előfizetés 6 lapszámot tartalmaz. *Az egyedi, 100% pamut Nők Lapja Konyha vászontáskát, vásárlásonként egyet, a 2024.08.05-ig megrendelt és befizetett féléves előfizetésekhez tudjuk biztosítani és az ajánlat végét követő 3 héten belül MPL futárszolgálattal küldjük el a számlafizető címére. Reklamációt a termék kézhezvételét követő két héten belül fogadunk el. Ajánlatunk kizárólag belföldi kézbesítési cím esetén érvényes. Jelen ajánlat nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett ajánlataival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. Átfutási idő a befizetés függvényében 2-6 hét.
5 370 Ft
Megújuló NL Konyha előfizetés 1 lapszám

Megújuló

Megújuló NL Konyha előfizetés 1 lapszám

Fizessen elő magazinunkra kényelmesen automatikusan megújuló havi előfizetéssel, amely esetén nem kell egy összegben kifizetnie előre akár egy évre sok ezer forintot, hanem Simple Pay-en keresztül minden hónapban leemeljük bankkártyájáról az aktuális lapszámok kedvezményes díját, amíg Ön le nem állítja az előfizetését. Ezt a terméket csak Startlogin regisztrációval és bankkártyás fizetési móddal tudja megvásárolni.
805 Ft
NL Konyha előfizetés 12 lapszám

NL Konyha előfizetés 

12 lapszám

9 660 Ft