Bezár
Kézbesítési adatok
Ezen mezők kitöltése nélkül nem tudjuk eljuttatni a megrendelt előfizetést a megfelelő helyre.
Az adatok megadásával szavatolja, hogy a megajándékozott hozzájárul az adatok Central Mediacsoport Zrt általi kezeléséhez.


E-mail cím:
Név:
 
Mobilszám:
+36 /
Bezár
Kézbesítési cím
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Nyomtatott magazinokat kizárólag magyarországi címre tudunk kézbesíteni.
E-mail:
Személynév:
Cégnév:
Kapcsolattartó:
Mobilszám:
+36 /
Vezetékes szám:
+36 /
*Ir. szám, város:
*Utca:
*Közterület:
*Házszám:
Lépcsőház: Emelet:
Ajtó:
Kapukód:
Ügyfélszolgálat Kattintson! Segítünk! 06-1/510-0888

Akciók

Tavaszváró akció - További részletek
Tavaszváró akció - További részletek

*A kedvezmény mértéke a lapok árus árához képest értendő. Jelen előfizetési akciónkban kizárólag azok vehetnek részt, akik a Central Médiacsoport webshopjában vagy telefonos ügyfélszolglatán keresztül fizetnek elő az akcióban szereplő kiadvány(ok)ra.

**A The Body Shop kupon 15% kedvezményre jogosít minimum 2 db termék egyidejű megvásárlása esetén, nem érvényes az ÚJ matricával megjelölt termékekre és az ajándékcsomagokra, és más kedvezménnyel nem vonható össze. A kupont a megrendelést követő 5 munkanapon belül küldjük el e-mailen a számlafizető részére, és 2021 február 1. - március 23. között váltható be a The Body Shop üzletekben és a webáruházban.

Az akció 2021.03.16-áig érvényes. Az akció további részleteit a www.mc.hu/tavasz weboldalon olvashatja. Ajánlatunk csak belföldi kézbesítésre érvényes, és nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. Kiadónk mindenkori érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheti a www.mc.hu weboldalon. További információ: 06-1/510-0888-as számon (H-P: 9-15 óra között). Az előfizetés pontos kezdetéről a befizetést követően e-mailben küldünk tájékoztatást.