Bezár
Kézbesítési adatok
Ezen mezők kitöltése nélkül nem tudjuk eljuttatni a megrendelt előfizetést a megfelelő helyre.
Az adatok megadásával szavatolja, hogy a megajándékozott hozzájárul az adatok Central Mediacsoport Zrt általi kezeléséhez.


E-mail cím:
Név:
 
Mobilszám:
+36 /
Bezár
Kézbesítési cím
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Nyomtatott magazinokat kizárólag magyarországi címre tudunk kézbesíteni.
E-mail:
*Kézbesítési név:
Mobilszám:
+36 /
Vezetékes szám:
+36 /
*Ir. szám, város:
*Utca:
*Közterület:
*Házszám:
Lépcsőház: Emelet:
Ajtó:
Kapukód:
Ügyfélszolgálat Kattintson! Segítünk! 06-1/510-0888

Akciók

TAVASZI STORY AJÁNLAT - TOVÁBBI RÉSZLETEK
TAVASZI STORY AJÁNLAT - TOVÁBBI RÉSZLETEK

*A kedvezmény mértéke a Story címlapárhoz képest értendő.

**A Story különszámokat a 2021.06.10-ig megrendelt és befizetett előfizetéshez tudjuk biztosítani és a megjelenésüket követő 5 napon belül postázzuk a számlafizető részére. Reklamációt a termék kézhezvételét követő két héten belül fogadunk el. Várható megjelenések Nyár: 2021. június, Ősz: 2021.október és Tél: 2021. december. 

Amennyiben kérdése, észrevétele van az előfizetéssel kapcsolatban, kérjük, hívja ügyfélszolgálati munkatársunkat a 06-1-510-0888-as telefonszámon (H–P: 9–15 óráig), vagy jelezze azt a http://ugyfelkapu.mc.hu oldalon. Ajánlatunk kizárólag belföldi kézbesítési cím esetén érvényes. Jelen akció nem vonható össze a Story és kiadónk egyéb meghirdetett akcióival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. Átfutási idő a befizetés függvényében 2-6 hét. Kiadónk mindenkor érvényes előfizetési általános szerződési feltételeit megtekintheti a www.mc.hu weboldalon. Az előfizetés pontos kezdetéről e-mailben küldünk tájékoztatást. A Story kézbesítése lekésőbb a megjelenés napján történik. Jelen előfizetési akciónkban kizárólag azok vehetnek részt, akik a Central Médiacsoport webshopjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán keresztül fizetnek elő az akcióban szereplő kiadvány(ok)ra.