Bezár
Kézbesítési adatok
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

E-mail cím:
Név:
 
Mobilszám:
+36 /
Bezár
Kézbesítési cím
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Nyomtatott magazinokat kizárólag magyarországi címre tudunk kézbesíteni.
E-mail:
Személynév:
Cégnév:
Kapcsolattartó:
Mobilszám:
+36 /
Vezetékes szám:
+36 /
*Ir. szám, város:
*Utca:
*Közterület:
*Házszám:
Lépcsőház: Emelet:
Ajtó:
Kapukód:
Ügyfélszolgálat Kattintson! Segítünk! 06-1/510-0888

Partnerkedvezmények

Használja ki Ön is partnereinkkel közös akcióinkat, amelyek számos kedvezményt kínálnak Önnek!
ClubSmart program

 

Gyűjtse a ClubSmart pontokat és váltsa magazin-előfizetésre! Válogasson kedvére a népszerű magazinok közül és merüljön el az olvasás élményében!

További információ: http://www.shellsmart.com
MasterCard Priceless Specials

 

A MasterCard Priceless Specials kedvezményprogram extra kedvezményeket biztosít minden regisztrált MasterCard és Maestro kártyabirtokosnak! Regisztrálj most és fizess elő az ELLE magazinra extra kedvezményesen!

További információ: https://mastercard-kedvezmenyek.hu/
Telekom Kapcsolat Program

 

Váltsd Kapcsolat pontjaidat olvasnivalóra! Fizess elő kedvenc kiadványaidra a Telekom Kapcsolat Program tagjaként extra kedvezményesen!

További információ: http://www.telekom.hu
MAKASZ Program

 

A Magyar Kamarákért és Szakszervezetekért Szövetség Egyesület érvényes kártyájával rendelkezők kedvezményesen fizethetnek elő magazinjainkra.

További információ: http://www.makasz.hu
Repjegy.hu

 

Válaszd utazásaid megszervezéséhez a Repjegy.hu-t! Mert minden foglalásod után hűségpontokat kapsz, melyeket Nők Lapja Konyha, National Geographic, Marie Claire és Wellness magazin-előfizetésekre is válthasz!

További információ: http://www.repjegy.hu/husegprogram

Dolgozói kedvezmények

 

Az Erste Bank, a CIB Bank, az OTP Bank, a Budapest Bank, az UniCredit Bank, a K&H Bank és a Raiffeisen Bank valamint a Magyar Telekom és a FŐGÁZ Csoport alkalmazottai extra kedvezménnyel rendelhetik meg magazin-előfizetéseinket.

 

A kedvezményes árakat és a megrendelés feltételeit kérjük, keresse munkáltatója belső intranet oldalán.

TELEKOM APP

 

Töltsd le a Telekom alkalmazást okostelefonodra, mert számos hasznos infromáció mellett extra kedvezményes ajánlatokban is részesülhetsz!
Keresd magazin-előfizetési kuponjainkat a Kapcsolat program, Akciós kuponok menüpontban.

A Telekom alkalmazás 4.0 verziójában megjelenő akciós kuponok kizárólag Android és iOS operációs rendszerű okos telefonokon érhetők el.

 

További információ: http://www.telekom.hu/app
MKB Klub

 

Az MKB Klub program számos kedvezményt kínál az MKB Bank hűséges ügyfelei részére. Válogasson kedvére a népszerű magazin-előfizetések közül és fizessen elő extra kedvezményesen!

További információ: https://www.mkbklub.hu/ajanlatok
NEMZETI KÖZMŰVEK

 

Vegyen részt az akcióban, mert most az értékes nyeremények mellett Öné lehet a garantált kedvezményekre jogosító magazin-előfizetés kupon is!

További információ: http://www.nyilatkozom.hu
The Body Shop Partner Program

 

A Love Your Body Club Parter Program extra kedvezményeket biztosít a The Body Shop törzsvásárlói részére! Regisztrálj most a programba és fizess elő a Marie Claire magazinra szuper kedvezményesen!

További információ: https://the-body-shop.hu/partner-program
FoodTest

 

A FOODTEST 200+ gyorsan és hatékonyan kimutatja, mely élelmiszerek okozhatják a problémákat. Elvégzése mindenkinek javasolt, aki ételintoleranciára utaló tünetektől szenved, de azok oka ismeretlen! Vegye igénybe a szolgáltatást mert most egy választható, népszerű magazin-előfizetés is az Öné!

 

További információ: http://foodtestextra.hu/
Legyen a Te választásod!

 

Vásárolj a promóció ideje alatt bármilyen Landliebe terméket, őrizd meg a blokkot, mert most minden kódfeltöltéssel többek között szuper kedvezményes magazin-előfizetésekhez juthatsz!

 

További információ: http://www.atevalasztasod.hu
SZÍVezd ki Magyarországot!

 

Válassz a közel 150 védjegyes termék közül, őrizd meg a blokkot és regisztrálj, mert most számos nyeremény mellett minden kódfeltöltéssel kedvezményes magazin-előfizetésekhez is juthatsz!

 

További információ: http://www.magyarszivek.hu
Nyerj és tégy jót a Cappy-vel!

 

Vásárolj bármilyen arany kupakos Cappy-t, töltsd fel a kupakban található kódot és nyerj magadnak + egy rászorúló családnak! Sőt, most minden kódfeltöltéssel kedvezményes magazin-előfizetésekhez is juthatsz!

 

További információ: https://jotett.cappy.hu/
Nyerj a Hajdú Sajtokkal!

 

Vásárolj bármilyen HAJDÚ Sajtot, TÉGELYES terméket, JUHTÚRÓT, töltsd fel a blokkod adatait a játék oldalán, mert a számos nyeremény mellett, most minden kódfeltöltéssel többek között szuper kedvezményes magazin-előfizetésekhez juthatsz!

 

További információ: http://www.hajdusajtjatek.hu


A partneri kedvezmények nem vonhatók össze a kiadó egyéb kedvezményeivel!