Bezár
Kézbesítési adatok
Ezen mezők kitöltése nélkül nem tudjuk eljuttatni a megrendelt előfizetést a megfelelő helyre.
Az adatok megadásával szavatolja, hogy a megajándékozott hozzájárul az adatok Central Mediacsoport Zrt általi kezeléséhez.


E-mail cím:
Név:
 
Mobilszám:
+36 /
Bezár
Kézbesítési cím
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Nyomtatott magazinokat kizárólag magyarországi címre tudunk kézbesíteni.
E-mail:
*Kézbesítési név:
Mobilszám:
+36 /
Vezetékes szám:
+36 /
*Ir. szám, város:
*Utca:
*Közterület:
*Házszám:
Lépcsőház: Emelet:
Ajtó:
Kapukód:
Ügyfélszolgálat Kattintson! Segítünk! 06-1/510-0888

Akciók

HŰSÍTŐ NYÁRI AKCIÓ - További részletek
HŰSÍTŐ NYÁRI AKCIÓ - További részletek

Kedvezményes árak

 

Best féléves előfizetés,
9 334 Ft helyett
7 860 Ft 

 

Meglepetés féléves előfizetés,
7 254 Ft helyett
6 030 Ft 

 

Nők Lapja féléves előfizetés,
9 854 Ft helyett
8 640 Ft

 

Story féléves előfizetés,
8 450 Ft helyett
7 230 Ft

 

Színes RTV féléves előfizetés,
8 034 Ft helyett
6 810 Ft 

 

*A kedvezmény mértéke a lapok árus árához képest értendő.

**A Helia-D kupon 20% kedvezményre jogosít, és a megrendelés befizetését követő 5 munkanapon belül küldjük el e-mailen a számlafizető részére, amennyiben rendelése során megadta e-mail címét. A kuponkód a www.helia-d.hu webáruházban váltható be 2021.07.01 és 2021.09.20. között, nem érvényes az ajándékcsomagokra, duo-pack és Geek&Gorgeous termékekre, és készpénzre nem váltható. A kuponkód egyszer használható fel, és az azzal kapott kedvezmény nem vonható össze más kedvezményekkel!

Ajánlatunk csak belföldi kézbesítésre érvényes, és nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. Kiadónk mindenkori érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheti a www.mc.hu weboldalon. További információ: 06-1/510-0888-as számon (H-P: 9-15 óra között). Jelen akcióban meghirdetett árak mind a kiadónál, mind a Magyar Postánál történő előfizetések esetén érvényesek. Az akcióban meghirdetett kuponkedvezményeket kizárólag azok az előfizetők kaphatják meg, akik a Central Médiacsoport webshopjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán keresztül fizetnek elő az akcióban szereplő kiadványokra. Amennyiben már van előfizetése, úgy a meglévő előfizetés lejárta után indítjuk a kedvezményes előfizetést.