Bezár
Kézbesítési adatok
Ezen mezők kitöltése nélkül nem tudjuk eljuttatni a megrendelt előfizetést a megfelelő helyre.
Az adatok megadásával szavatolja, hogy a megajándékozott hozzájárul az adatok Central Mediacsoport Zrt általi kezeléséhez.


E-mail cím:
Név:
 
Mobilszám:
+36 /
Bezár
Kézbesítési cím
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Nyomtatott magazinokat kizárólag magyarországi címre tudunk kézbesíteni.
E-mail:
*Kézbesítési név:
Mobilszám:
+36 /
Vezetékes szám:
+36 /
*Ir. szám, város:
*Utca:
*Közterület:
*Házszám:
Lépcsőház: Emelet:
Ajtó:
Kapukód:
Ügyfélszolgálat Kattintson! Segítünk! 06-1/510-0888

Akciók

Nők Lapja Egészség - További részletek
Nők Lapja Egészség - További részletek

Nők Lapja Konyha Desszert különszámot a 2021. 11. 02-ig megrendelt és befizetett előfizetéshez tudjuk biztosítani, és a megjelenését követő 5 napon belül postázzuk a számlafizető részére. Várható megjelenése: 2021. 11. 15. Reklamációt a termék kézhezvételét követő két héten belül fogadunk el. *A kedvezmény mértéke a Nők Lapja Egészség magazin 745 Ft-os árus árához képest értendő. Az előfizetés egy évre, 9 lapszámra szól. Jelen előfizetési akcióban kizárólag azok vehetnek részt, akik a Central Médiacsoport webshopjában vagy ügyfélszolgálatán fizetnek elő az akcióban szereplő kiadvány(ok)ra. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt terméket.

Amennyiben megadja e-mail címét, előfizetése indulásáról visszaigazolást küldünk. Az árak csak belföldi kézbesítésre érvényesek. Kiadónk mindenkor érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheti a www.mc.hu weboldalon. Jelen előfizetési akció nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Amennyiben az előfizetéssel kapcsolatban kérdése van, kérjük, hívja ügyfélszolgálati munkatársainkat a 06-1/510-0888-as telefonszámon (H–P: 9-től 15 óráig), vagy jelezze a http://ugyfelkapu.mc.hu oldalon.