Bezár
Kézbesítési adatok
Ezen mezők kitöltése nélkül nem tudjuk eljuttatni a megrendelt előfizetést a megfelelő helyre.
Az adatok megadásával szavatolja, hogy a megajándékozott hozzájárul az adatok Central Mediacsoport Zrt általi kezeléséhez.


E-mail cím:
Név:
 
Mobilszám:
+36 /
Bezár
Kézbesítési cím
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Nyomtatott magazinokat kizárólag magyarországi címre tudunk kézbesíteni.
E-mail:
*Kézbesítési név:
Mobilszám:
+36 /
Vezetékes szám:
+36 /
*Ir. szám, város:
*Utca:
*Közterület:
*Házszám:
Lépcsőház: Emelet:
Ajtó:
Kapukód:
Ügyfélszolgálat Kattintson! Segítünk! 06-1/510-0888

Akciók

Nők Lapja Ezotéria előfizetési akció - További részletek
Nők Lapja Ezotéria előfizetési akció - További részletek

A kedvezmény mértéke a magazin 675 Ft-os borítóárához képest értendő. A Nők Lapja Ezotéria borítóára 675 Ft, az Asztrológiai Előrejelzés 2022 - A Jupiter éve Jobb idők jönnek! kiadvány borítóára 1245 Ft. Az Asztrológiai Előrejelzés kiadványt, a várható megjelenéstől (2021.11.03.) számított 3 héten belül küldjük a számlafizető részére. Jelen előfizetési akciónkban kizárólag azok vehetnek részt, akik a Central Médiacsoport webshopjában vagy telefonos ügyfélszolgálaton keresztül fizetnek elő az akcióban szereplő kiadványokra.

Ajánlatunk csak belföldi értékesítésre, illetve kézbesítésre érvényes. Az előfizetés pontos kezdetéről a befizetést követően e-mailben küldünk tájékoztatást, amennyiben előzetesen megadta e-mail-címét. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. Kiadónk mindenkori érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheti a www.mc.hu honlapon. A Nők Lapja Ezotéria kézbesítése legkésőbb a megjelenést követő második munkanapig történik. Jelen előfizetési akció nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Elektronikus ügyfélszolgálatunk elérhetősége: http://ugyfelkapu.mc.hu