Bezár
Kézbesítési adatok
Ezen mezők kitöltése nélkül nem tudjuk eljuttatni a megrendelt előfizetést a megfelelő helyre.
Az adatok megadásával szavatolja, hogy a megajándékozott hozzájárul az adatok Central Mediacsoport Zrt általi kezeléséhez.


E-mail cím:
Név:
 
Mobilszám:
+36 /
Bezár
Kézbesítési cím
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Nyomtatott magazinokat kizárólag magyarországi címre tudunk kézbesíteni.
E-mail:
*Kézbesítési név:
Mobilszám:
+36 /
Vezetékes szám:
+36 /
*Ir. szám, város:
*Utca:
*Közterület:
*Házszám:
Lépcsőház: Emelet:
Ajtó:
Kapukód:
Ügyfélszolgálat Kattintson! Segítünk! 06-1/510-0888

Akciók

Nagy Tavaszi Meglepetés Akció - További részletek
Nagy Tavaszi Meglepetés Akció - További részletek

*A kedvezmény mértéke a Meglepetés 269 Ft-os árához képest értendő. **A Gyógyító Növények című könyvet a 2021.04.25-ig megrendelt és befizetett éves előfizetéshez tudjuk biztosítani és a befizetést követő 2 héten belül postázzuk a számlafizető részére. Reklamációt a termék kézhezvételét követő két héten belül fogadunk el.

Ajánlatunk kizárólag belföldi kézbesítési cím esetén érvényes és nem vonható össze a Meglepetés és kiadónk egyéb meghirdetett akcióival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. Átfutási idő a befizetés függvényében 2-6 hét. Kiadónk mindenkor érvényes előfizetési általános szerződési feltételeit megtekintheti a www.mc.hu weboldalon. Az előfizetés pontos kezdetéről e-mailben küldünk tájékoztatást. A Meglepetés kézbesítése lekésőbb a megjelenés napján történik. Jelen előfizetési akciónkban kizárólag azok vehetnek részt, akik a Central Médiacsoport webshopjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán keresztül fizetnek elő az akcióban szereplő kiadvány(ok)ra.