Bezár
Kézbesítési adatok
Ezen mezők kitöltése nélkül nem tudjuk eljuttatni a megrendelt előfizetést a megfelelő helyre.
Az adatok megadásával szavatolja, hogy a megajándékozott hozzájárul az adatok Central Mediacsoport Zrt általi kezeléséhez.


E-mail cím:
Név:
 
Mobilszám:
+36 /
Bezár
Kézbesítési cím
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Nyomtatott magazinokat kizárólag magyarországi címre tudunk kézbesíteni.
E-mail:
*Kézbesítési név:
Mobilszám:
+36 /
Vezetékes szám:
+36 /
*Ir. szám, város:
*Utca:
*Közterület:
*Házszám:
Lépcsőház: Emelet:
Ajtó:
Kapukód:
Ügyfélszolgálat Kattintson! Segítünk! 06-1/510-0888

Akciók

Marie Claire előfizetési akció - További részletek
Marie Claire előfizetési akció - További részletek

*A kedvezmény szintje a magazin 1295 Ft-os árához képest értendő. Az előfizetés 7 lapszámra szól. Jelen előfizetői akcióban kizárólag azok vehetnek részt, akik a Central Médiacsoport webshopjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán keresztül fizetnek elő az akcióban szereplő kiadványokra.

Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt terméket. Amennyiben megadod az e-mail-címed, előfizetésed indulásáról visszaigazolást küldünk. Az árak csak belföldi kézbesítésre érvényesek. Kiadónk mindenkor érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheted a www.mc.hu weboldalon. Jelen előfizetési akció nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Amennyiben az előfizetéssel kapcsolatban kérdésed merülne fel, kérjük, hívd ügyfélszolgálati munkatársainkat a 06-1/510-0888-as telefonszámon (H-P: 9-től 15 óráig) vagy jelezd a http://ugyfelkapu.mc.hu oldalon. Az előfizetői példányokat a Magyar Posta Zrt. terjeszti.
A magazin kézbesítése a megjelenést követő második munkanapig történik.