Bezár
Kézbesítési adatok
Ezen mezők kitöltése nélkül nem tudjuk eljuttatni a megrendelt előfizetést a megfelelő helyre.
Az adatok megadásával szavatolja, hogy a megajándékozott hozzájárul az adatok Central Mediacsoport Zrt általi kezeléséhez.


E-mail cím:
Név:
 
Mobilszám:
+36 /
Bezár
Kézbesítési cím
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Nyomtatott magazinokat kizárólag magyarországi címre tudunk kézbesíteni.
E-mail:
*Kézbesítési név:
Mobilszám:
+36 /
Vezetékes szám:
+36 /
*Ir. szám, város:
*Utca:
*Közterület:
*Házszám:
Lépcsőház: Emelet:
Ajtó:
Kapukód:
Ügyfélszolgálat Kattintson! Segítünk! 06-1/510-0888

Akciók

II. Erzsébet – 70 éve a trónon Nők Lapja bookazine
II. Erzsébet – 70 éve a trónon Nők Lapja bookazine

Már előrendelhető a legújabb bookazine II. Erzsébet uralkodásának 70. évfordulójára! II. Erzsébet – 70 éve a trónon. Megjelenés: 2022. február 5.

 

II. Erzsébet királynő 1952. február 6-a óta az Egyesült Királyság uralkodója, valamint a Nemzetközösség és az anglikán egyház feje. Jelenleg ő a leghosszabb ideig uralkodó nő a világon. Uralkodásának 70. évfordulója alkalmából a Nők Lapja egy gyönyörű és tartalmas kiadvánnyal készül, hat fejezeten keresztül bemutatva a királynő gazdag életét és munkásságát.

 

A tartalomból: Erzsébet gyerekkora, trónra lépése, koronázása, a család bemutatása, a magyar szálak felgöngyölítése, a királyi család botrányai, a királynő „magánélete”: otthonai, öltözködése, ékszerei. A kiadvány foglalkozik azzal is, hogyan lett a gyarmatbirodalomból nemzetközösség, áttekintjük a királyi család befolyását és az uralkodó politikai szerepét is. Kulisszatitkok, érdekességek kerülnek terítékre az elmúlt 70 évből – többek között II. Erzsébet és a királyi család magyarországi látogatásairól és a nagysikerű Netflix sorozatról is.

 

Rendelje meg most a Nők Lapja II. Erzsébet  – 70 éve a trónón bookazine-t. Előrendelésben most 2950 Ft helyett 25% kedvezménnyel, 2215 Ft-ért kapható és ingyen házhoz is szállítjuk.

 

Kézbesítési információk:

A 2022. február 5-ig leadott és kifizetett megrendelés esetén a bookazine-t 2022. február 13-ig kézbesítjük a megrendeléskor megadott belföldi kézbesítési címre.

 


Ft