Bezár
Kézbesítési adatok
Ezen mezők kitöltése nélkül nem tudjuk eljuttatni a megrendelt előfizetést a megfelelő helyre.
Az adatok megadásával szavatolja, hogy a megajándékozott hozzájárul az adatok Central Mediacsoport Zrt általi kezeléséhez.


E-mail cím:
Név:
 
Mobilszám:
+36 /
Bezár
Kézbesítési cím
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Nyomtatott magazinokat kizárólag magyarországi címre tudunk kézbesíteni.
E-mail:
Személynév:
Cégnév:
Kapcsolattartó:
Mobilszám:
+36 /
Vezetékes szám:
+36 /
*Ir. szám, város:
*Utca:
*Közterület:
*Házszám:
Lépcsőház: Emelet:
Ajtó:
Kapukód:
Ügyfélszolgálat Kattintson! Segítünk! 06-1/510-0888

Akciók

ELLE előfizetési akció - További részletek
ELLE előfizetési akció - További részletek

*A kedvezmény szintje a magazin 1295 Ft-os árához képest értendő.

**Az első 50 befizető részére most egy Tresemmé Biotin+Repair 7 hajápoló csomagot is küldünk. A csomag egy Tresemmé Biotin+Repair 7 sampont károsodott hajra (400 ml), egy Tresemmé Biotin+Repair 7 hajbalzsamot károsodott hajra (400 ml), egy Tresemmé Biotin+Repair 7 hajpakolást károsodott hajra (300 ml) és egy Tresemmé Extra Hold erős tartást adó hajlakkot (20 ml) tartalmaz. A termékkel kapcsolatos reklamációt a kézhezvételtől számított két héten belül fogadunk el. A termékeket a befizetéstől számított 1 hónapon belül küldjük ki.

Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. A megrendelt kiadványt csak az ellenérték beérkezése után tudjuk biztosítani. Az ár csak belföldi kézbesítésre érvényes.

Jelen előfizetési akció nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. A magazin kézbesítése a megjelenést követő második munkanapig történik. Az előfizetés 3 lapszámra szól.