Bezár
Kézbesítési adatok
Ezen mezők kitöltése nélkül nem tudjuk eljuttatni a megrendelt előfizetést a megfelelő helyre.
Az adatok megadásával szavatolja, hogy a megajándékozott hozzájárul az adatok Central Mediacsoport Zrt általi kezeléséhez.


E-mail cím:
Név:
 
Mobilszám:
+36 /
Bezár
Kézbesítési cím
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Nyomtatott magazinokat kizárólag magyarországi címre tudunk kézbesíteni.
E-mail:
Személynév:
Cégnév:
Kapcsolattartó:
Mobilszám:
+36 /
Vezetékes szám:
+36 /
*Ir. szám, város:
*Utca:
*Közterület:
*Házszám:
Lépcsőház: Emelet:
Ajtó:
Kapukód:
Ügyfélszolgálat Kattintson! Segítünk! 06-1/510-0888

Akciók

Autó Magazin E-Autó különszám akció
Autó Magazin E-Autó különszám akció

Megjelent az Autó Magazin új, E-Autó különszáma!

 

Folyamatosan nő az érdeklődés az alternatív hajtású – hibrid, elektromos és tüzelőanyag-cellás (hidrogénhajtású) – autók iránt. Az Autó Magazin E-Autó című különszámát éppen ezeknek szenteljük. Ismertetjük az alapvető technikai tudnivalókat, az elektromos hajtások, az akkumulátorok felépítését és működését, és arra is kitérünk, mi a különbség a különböző hibrid hajtások között a mild (enyhe) hibridektől kezdve a konnektorról tölthetőkig. E-Autó különszámunkban számos alaposan elvégzett teszt, és több típust, különböző hajtásmegoldásokat összehasonlító teszt olvasható. Ezekből kiderül, melyik elektromos vagy hibrid autó jobb a másiknál, melyik mit nyújt az áráért cserébe, illetve melyik milyen használatra a legalkalmasabb. E-Autó különszámunk oldalain mindenki megtalálhatja a hozzáillő alternatív hajtású autót!

 

Most ingyenes házhozszállítással rendelheti meg a különszámot! A 2020. május 6. és június 2. között megvásárolt magazinokat 2020. június 8-ig postázzuk.

 

Akciónkkal kapcsolatos kérdéseidet, észrevételeidet az elofizetes@centralmediacsoport.hu email címen vagy a 06-1-510-0888-as telefonszámon (hétfőtől péntekig: 8-tól 16 óráig) várjuk.

 


Ft