Bezár
Kézbesítési adatok
Ezen mezők kitöltése nélkül nem tudjuk eljuttatni a megrendelt előfizetést a megfelelő helyre.
Az adatok megadásával szavatolja, hogy a megajándékozott hozzájárul az adatok Central Mediacsoport Zrt általi kezeléséhez.


E-mail cím:
Név:
 
Mobilszám:
+36 /
Bezár
Kézbesítési cím
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Nyomtatott magazinokat kizárólag magyarországi címre tudunk kézbesíteni.
E-mail:
*Kézbesítési név:
Mobilszám:
+36 /
Vezetékes szám:
+36 /
*Ir. szám, város:
*Utca:
*Közterület:
*Házszám:
Lépcsőház: Emelet:
Ajtó:
Kapukód:
Ügyfélszolgálat Kattintson! Segítünk! 06-1/510-0888

Akciók

Október hónap a mellrák elleni küzdelem hónapja!
Október hónap a mellrák elleni küzdelem hónapja!

*A kedvezmény mértéke a Best árus árához képest értendő.

**Az ajándék AVON a Remény szalagja kitűzőt (strasszos vagy tűzzománc jellegű, méretük 3 cm, anyaguk fém) a 2021. október 30-ig megrendelt és befizetett előfizetésekhez tudjuk biztosítani és az akció lejárata utáni három héten belül postázzuk a számlafizető címére. A kitűző nem választható. Reklamációt a termék kézhezvételét követő 2 héten belül fogadunk el.

Ajánlatunk kizárólag belföldi kézbesítési cím esetén érvényes. Jelen akció nem vonható össze a Best és kiadónk egyéb meghirdetett akcióival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. Amennyiben az előfizetéssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük, hívja ügyfélszolgálati munkatársainkat a 06-1/510-0888-as telefonszámon (H- P: 9-15 között), vagy jelezze a http://ugyfelkapu.mc.hu oldalon. Jelen előfizetési akciónkban kizárólag azok vehetnek részt, akik a Central Médiacsoport webshopjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán keresztül fizetnek az akcióban szereplő kiadvány(ok)ra. Átfutási idő a befizetés függvényében 2-6 hét. Kiadónk mindenkor érvényes előfizetési általános szerződési feltételeit megtekintheti a www.mc.hu weboldalon. Az előfizetés pontos kezdetéről e-mailben küldünk tájékoztatást. A Best kézbesítése lekésőbb a megjelenés napján történik.