Bezár
Kézbesítési adatok
Ezen mezők kitöltése nélkül nem tudjuk eljuttatni a megrendelt előfizetést a megfelelő helyre.
Az adatok megadásával szavatolja, hogy a megajándékozott hozzájárul az adatok Central Mediacsoport Zrt általi kezeléséhez.


E-mail cím:
Név:
 
Mobilszám:
+36 /
Bezár
Kézbesítési cím
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Nyomtatott magazinokat kizárólag magyarországi címre tudunk kézbesíteni.
E-mail:
*Kézbesítési név:
Mobilszám:
+36 /
Vezetékes szám:
+36 /
*Ir. szám, város:
*Utca:
*Közterület:
*Házszám:
Lépcsőház: Emelet:
Ajtó:
Kapukód:
Ügyfélszolgálat Kattintson! Segítünk! 06-1/510-0888

Akciók

Ajándékozzon magazin-előfizetést Anyák napjára!
Ajándékozzon magazin-előfizetést Anyák napjára!

*A kedvezmény mértéke a lapok árus áraihoz képest értendőek és laponként eltérőek lehetnek.

**A ráadás kedvezménykuponokat a számlafizető e-mail címére juttatjuk el elektronikus kupon formájában.

A C&A kupon 2021.04.19-25. között 20% kedvezményre jogosít kizárólag online vásárlás esetén, a www.c-a.com oldalon. A kedvezmény a SALE=VÁSÁR-os termékekre nem vonatkozik. Az online shop üzemeltetője a C&A Mode GmbH & Co. KG, működése a magyar C&A áruházaktól független, csere a magyarországi C&A áruházakban nem lehetséges. C&A- rendeléssel kapcsolatos további információ: https://www.c-and-a.com/eu/en/shop/service-faq-hu#delivery

A Tchibo kupon 20% kedvezményre jogosít már egy használati cikk vásárlása esetén 2021.03.22 - 2021.05.16 között. A kedvezmény kizárólag teljes árú használati cikk(ek) vásárlása esetén érvényes a Tchibo üzleteiben és webáruházában a készlet erejéig vagy visszavonásig, más kedvezménnyel vagy akcióval nem vonható össze. Online rendelt termékek üzletben történő átvétele esetén a kupon nem használható fel. Az akció üzletbe történő rendelés esetén nem él.

Ajánlatunk csak belföldi kézbesítésre érvényes, és nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. Kiadónk mindenkori érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheti a www.mc.hu weboldalon. További információ: 06-1/510-0888-as számon.