Hívjon minket+36 1 510 0888H-P 9-15

Ügyfélszolgálat

Kosár

0 tétel

Fizetendő végösszeg:

0 Ft

<p>Marie Claire Mindfulness különszám dupla címlappal</p>

Marie Claire Mindfulness különszám dupla címlappal

+ ingyenes házhoz szállítással

Ajánlatban résztvevő termékek

Május 17-én jelenik meg a Marie Claire Mindfulness különszám dupla címlappal. A tudatos jelenlét az élet számos területén megvalósítható és mindig fejleszthető – ezúttal bebizonyítjuk, hogy a gyerekektől is van mit ellesni, és a nagyvárosi létben is le lehet lassulni. Körüljárjuk, hogy miért érdemes megbarátkoznunk a stresszel, mit adhat nekünk a sport, címlapsztárunk, Axente Vanessa modellel pedig többek között a mentális edzettségről beszélgetünk. A mindfulness és az önismeret kéz a kézben járnak, és hogy egyszerre gyakorolhasd mindkettőt, exkluzív, a körvonallal közösen megalkotott önismereti kártyajátékot is találsz a különszámban.

 

Rendeld meg most kiadónknál online 2490 forintért ingyenes házhoz szállítással!

 

Kézbesítési információk:

 

A június 7-ig megrendelt és kifizetett különszámot június 15-ig kézbesítjük a megrendeléskor megadott belföldi címre. Reklamációt a kiadvány kézhezvételétől számított két héten belül fogadunk el.

 

A május 31-ig megrendelt és kifizetett különszámot június 8-ig kézbesítjük a megrendeléskor megadott belföldi címre. Reklamációt a kiadvány kézhezvételétől számított két héten belül fogadunk el.

 

A május 24-ig megrendelt és kifizetett különszámot június 1-ig kézbesítjük a megrendeléskor megadott belföldi címre. Reklamációt a kiadvány kézhezvételétől számított két héten belül fogadunk el.

 

A május 16-ig megrendelt és kifizetett különszámot május 24-ig kézbesítjük a megrendeléskor megadott belföldi címre. Reklamációt a kiadvány kézhezvételétől számított két héten belül fogadunk el.