Hívjon minket+36 1 510 0888H-P 9-15

Ügyfélszolgálat

Kosár

0 tétel

Fizetendő végösszeg:

0 Ft

<p>Akár 5000 Ft megtakarítás + garantált ajándék</p>

Ajándékozzon magazin-előfizetést Anyák-napjára!

Akár 5000 Ft megtakarítás + garantált ajándék

Ha éves előfizetést vásárol, egy egyedi anya-lánya táskapárral is meglepjük!

Ajánlatban résztvevő termékek

Válasszon népszerű magazinjaink közül féléves vagy éves előfizetést most akár 5000 forintos megtakarítással!*

 

EXTRA MEGLEPETÉSÜNK A LEGGYORSABBAKNAK!

Ha április 2-ig éves előfizetést vásárol meglepjük egy egyedi grafikával ellátott, praktikus anya-lánya táskapárral is!**

 

Garantált ajándék! 

Minden vásárlás mellé egy 25%-os kedvezményre jogosító CEWE kupont is ajándékba küldünk, amely bármely CEWE fényképes termékre beváltható.***

 

Ajánlatunk 2023. május 1-ig érvényes.

 

További információ:

Jelen előfizetési ajánlatunkban kizárólag azok vehetnek részt, akik a Central Médiacsoport webshopjában fizetnek elő az ajánlatban szereplő kiadvány(ok)ra.

 *Az 5000 forintos megtakarítás a Best, a Meglepetés és a Marie Claire magazinok éves előfizetése esetén érvényes. A megtakarítás mértéke laponként eltérő lehet. 

** A 25% kedvezményre jogosító CEWE kupon a www.cewe.hu oldalon és a CEWE mobil alkalmazásban használható fel bármely CEWE fényképes termékre 2023. augusztus 31-ig. A kuponokat, vásárlásonként egyet, a befizetést követő 5 munkanapon belül e-mailben küldjük el a számlafizető részére.

*** Az anya-lánya pamut bevásárlótáskából a 2023.04.02-ig megrendelt és befizetett éves előfizetés esetén, kosaranként egy párat MPL futárszolgálattal küldünk el a számlafizető címére 2023.04.21-ig. Reklamációt a kézhezvételtől számított két héten belül fogadunk el.   
Ajánlatunk csak belföldi kézbesítésre érvényes, és nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket.