Kosár

0 tétel

Fizetendő végösszeg:

0 Ft

Vezess Katalógus

20% kedvezmény

Vezess Katalógus

+ ingyenes házhoz szállítás

Akcióban résztvevő termékek

Megjelent kiadványunk, a Vezess Katalógus 2022!
 

 

Minden új autó egy helyen az Auditól a Volvóig! Sikermodellek, új irányzatok, részletes műszaki leírások, és magazinos anyagok 240 oldalon.

 

Kiadványunkban megjelenik a 2022-es modellév minden autós újdonsága, bemutatkoznak az európai, a japán és az amerikai modellek, de nem hiányoznak a kínai típusok sem. Az olyan klasszikus sikermodellek mellett, mint az Opel Astra, Peugeot 308, Honda HR-V, szerepelnek a Vezess Katalógusban az új irányok képviselői, mint a BMW i4, Mercedes-Benz EQS, KIA EV6 is. A képeket és szöveges leírásokat részletes műszaki adatokkal egészítjük ki. Emellett a Vezess újságírói a legújabb modellekkel szerzett vezetési élményeit is megosztják Önökkel.

 

Rendelje meg kiadónknál online, most 20% kedvezménnyel és ingyenes házhozszállítással 3990 Ft helyett csak 3190 Ft-ért!

 

A kiadványt 2022. május 30-ig leadott és kifizetett megrendelés esetén legkésőbb június 10-ig kézbesítjük a megrendeléskor megadott belföldi kézbesítési címre.

 

A kiadványt 2022. május 23-ig leadott és kifizetett megrendelés esetén legkésőbb június 3-ig kézbesítjük a megrendeléskor megadott belföldi kézbesítési címre.

 

A kiadványt 2022. május 16-ig leadott és kifizetett megrendelés esetén legkésőbb május 27-ig kézbesítjük a megrendeléskor megadott belföldi kézbesítési címre.

 

A kiadványt 2022. május 9-ig leadott és kifizetett megrendelés esetén legkésőbb május 20-ig kézbesítjük a megrendeléskor megadott belföldi kézbesítési címre.