Kosár

0 tétel

Fizetendő végösszeg:

0 Ft

II. Erzsébet – 70 éve a trónon Nők Lapja bookazine

25% kedvezmény

II. Erzsébet – 70 éve a trónon Nők Lapja bookazine

+ ingyenes házhoz szállítás

Akcióban résztvevő termékek

Megjelent a legújabb bookazine II. Erzsébet uralkodásának 70. évfordulójára! II. Erzsébet – 70 éve a trónon.
 

II. Erzsébet királynő 1952. február 6-a óta az Egyesült Királyság uralkodója, valamint a Nemzetközösség és az anglikán egyház feje. Jelenleg ő a leghosszabb ideig uralkodó nő a világon. Uralkodásának 70. évfordulója alkalmából a Nők Lapja egy gyönyörű és tartalmas kiadvánnyal készül, hat fejezeten keresztül bemutatva a királynő gazdag életét és munkásságát.

 

A tartalomból: Erzsébet gyerekkora, trónra lépése, koronázása, a család bemutatása, a magyar szálak felgöngyölítése, a királyi család botrányai, a királynő „magánélete”: otthonai, öltözködése, ékszerei. A kiadvány foglalkozik azzal is, hogyan lett a gyarmatbirodalomból nemzetközösség, áttekintjük a királyi család befolyását és az uralkodó politikai szerepét is. Kulisszatitkok, érdekességek kerülnek terítékre az elmúlt 70 évből – többek között II. Erzsébet és a királyi család magyarországi látogatásairól és a nagysikerű Netflix sorozatról is.
 

 

Rendelje meg most a Nők Lapja II. Erzsébet  – 70 éve a trónón bookazine-t. Előrendelésben most 2950 Ft helyett 25% kedvezménnyel, 2215 Ft-ért kapható és ingyen házhoz is szállítjuk.

 

Kézbesítési információk:

 

A 2022. május 30-ig leadott és kifizetett megrendelés esetén a bookazine-t 2022. június 10-ig kézbesítjük a megrendeléskor megadott belföldi kézbesítési címre.

 

A 2022. május 23-ig leadott és kifizetett megrendelés esetén a bookazine-t 2022. június 3-ig kézbesítjük a megrendeléskor megadott belföldi kézbesítési címre.

 

A 2022. május 16-ig leadott és kifizetett megrendelés esetén a bookazine-t 2022. május 27-ig kézbesítjük a megrendeléskor megadott belföldi kézbesítési címre.

 

A 2022. május 9-ig leadott és kifizetett megrendelés esetén a bookazine-t 2022. május 20-ig kézbesítjük a megrendeléskor megadott belföldi kézbesítési címre.

 

A 2022. május 2-ig leadott és kifizetett megrendelés esetén a bookazine-t 2022. május 13-ig kézbesítjük a megrendeléskor megadott belföldi kézbesítési címre.